Kantoor - Hoven & Selbach Advocaten - Advocaten Kantoor Hoven en Selbach

Menu
Ga naar de inhoud

Kantoor
In 1973 ging mr. Anneke Odekerken-Holtkamp een samenwerking aan met mr. Paul Batta onder de naam Batta & Odekerken aan de Tongersestraat te Maastricht, vlak bij de oude rechtbank.

Onder de naam Odekerken-Holtkamp verhuisde het kantoor in 1998 naar het Tongerseplein te Maastricht, vlak bij het Waldeck Bastion, één van de ingangen van de Maastrichtse kazematten.

Sedert 2000 is mr. Lilian Hoven-Kohl als advocaat verbonden aan het kantoor en in 2006 kwam mr. Judit Selbach. De naam is veranderd in Hoven & Selbach.
Vanaf april 2012 is het team uitgebreid met mr. Marcel van Doorn en met ingang van 1 februari 2019 heeft mr. Leo Hendriks zich aangesloten.

Het kantoor streeft ernaar om de best mogelijke rechtshulp te verstrekken aan zowel particulieren als aan het MKB,  waarbij directe contacten en duidelijkheid de sfeer bepalen.

Onze dienstverlening is gericht op uw belang, in alle opzichten. Adviserend, bemiddelend en - als het niet anders kan-  procederend zetten wij ons in om voor u het beste resultaat te bereiken.

Indien mogelijk werken wij voor u op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging). In dat geval betaalt u aan honorarium enkel een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Als dit niet mogelijk is, werken wij op basis van redelijke uurtarieven of middels een vaste prijsafspraak.

Een kosten / baten afweging is vast onderdeel van onze informatieverstrekking!
Terug naar de inhoud